15 augusti 2020
14:15

Backatorp IF

Referat: Solängens BK 2 - Backatorp IF

Efter att A-laget spelat precis innan oss och till vår gläjde vunnit med 3-1 var de vår tur att kliva ut på banan.
Denna gången mot Backatorp IF som var på besök på Eklandavallen.

Första halvlek är av den jämnare versionen av de två halvlekar som spelas. Den slutar 3-0 efter framförallt Joel E har en riktigt bra halvlek och tar sig runt på vänsterkanten flertal tillfäller och assisterar till de två första målen. 1-0 genom Bleon och 2-0 genom Oscar. Sedan gör André ett ett av sina mål idag efter att han fångar upp ett dåligt uppspel och gör 3-0.

Andra halvlek är en vi några storlekar större och bättre än våra motståndare. Det blir hela 6-0 i den halvleken och 9-0 totalt i matchen. Efter mål av Bleon gör sitt andra mål för dagen och sätter 4-0 assisterad av Matay. Isak O gör 5-0 ass Fahad som gör en kanonmatch för dagen. 6-0 sätter Fahad assisterad av Bleon. André gör sitt andra mål med ett drömmål där han snor bollen och drar till med en drömträff 7-0. Fahad gör sitt andra för dagen assisterad av Matay. 9-0 gör Jonte O efter en drömträff i bortre krysset från från 40 meter.

Grym insats killar. Solar kommer Ilir får dela ut.